Deputatul PSD Sibiu, Gheorghe Roman, devine liberal

Deputatul (fost) PSD Gheorghe Roman
Deputatul (fost) PSD Gheorghe Roman (Camera Deputaţilor)
Andrei Pricopie
22.06.2015

Un alt deputat PSD a trecut de partea liberalilor. Deputatul de Sibiu, Gheorghe Roman, a informat luni Biroul permanent al Camerei Deputaţilor ca, începând cu data de 16 iunie, a devenit liberal, transmite Agerpres.

"Domnul deputat Roman Gheorghe ne-a informat că trece de la PSD la PNL începând cu data de 16 iunie. Această informare va intra la plenul Camerei Deputaţilor", a anunţat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, la finalul şedinţei Biroului permanent.

Cu o zi înainte de votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta, Gheorghe Roman anunţa că a demisionat din PSD pentru a vota vineri moţiunea, potrivit turnulsfatului.ro.

"Doresc să vă fac cunoscut că am decis să susţin moţiunea iniţiată de PNL. Am luat această decizie având în vedere şi voinţa oamenilor din Mediaş, din judeţul Sibiu, exprimată cu ocazia votului din noiembrie 2014, când au votat cu o majoritate covârşitoare pentru preşedintele Klaus Iohannis. În consecinţă, mi-am dat demisia din PSD. Îmi doresc ca gestul meu să fie înţeles de medieşeni", a explicat deputatul.

În aceeaşi zi un alt deputat PSD, Marian Avram, anunţa că a trecut la PNL pentru a putea vota liniştit moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, moţiunea care a fost însă respinsă de Parlament.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor