Detalii privind Conferinţa Bilderberg din 2019

(Screenshot)

Cea de-a 67-a Conferinţă Bilderberg va avea loc în perioada 30 mai – 2 iunie în Montreux, Elveţia, a anunţat grupul, potrivit site-ului Zero Hedge.

Se presupune că anunţul a fost făcut cu puţin timp înaintea întâlnirii, pentru a face cât mai dificilă prezenţa potenţialilor manifestanţi şi jurnalişti independenţi la eveniment.

Conferinţa anuală a grupului Bilderberg este un forum de trei zile dedicat discuţiilor neoficiale între membrii ai elitei globaliste. În fiecare an, aproximativ 130 de lideri politici şi experţi din diverse industrii, sectorul finanţelor şi muncii, academicieni şi jurnalişti participă la reuniune. Aproximativ două treimi dintre participanţi provin din Europa şi restul din America de Nord. Asia ar putea fi trecută pe agenda discuţiilor, deşi lideri şi experţi din Asia nu sunt invitaţi la eveniment.

Prima conferinţă a avut loc la Hotel De Bilderberg în Oosterbeek, Olanda, în 29-31 mai 1954, care a influenţat şi numele forumului.

Reuniunile se desfăşoară în conformitate cu regulamentul de la Chatham House, care prevede că participanţii sunt liberi să folosească informaţiile primite, dar nu pot fi dezvăluite nici identitatea şi nici afilierea celor care susţin discursuri sau a celorlalţi participanţi.

Potrivit grupului, agenda forumului din acest an este următoarea:

1. O ordine strategică stabilă

2. Ce urmează pentru Europa?

3. Schimbarea climatului şi sustenabilitatea

4. China

5. Rusia

6. Viitorul capitalismului

7. Brexit

8. Etica domeniului inteligenţei artificiale

9. Transformarea mass mediei sociale într-o armă

10. Importanţa spaţiului

11. Ameninţările cibernetice

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe