Donna Karan: Shen Yun echivaleaza cu "o calatorie in China"

Donna Karan, designer-ul sef si creator al liniei de îmbrăcăminte Donna Karan New York (DKNY), pozeaza pentru o fotografie în timpul recepţiei VIP dupa spectacolul companiei Shen Yun Performing Arts de la Teatrul H. David Koch, Lincoln Center pe 23 iunie, în New York City
Donna Karan, designer-ul sef si creator al liniei de îmbrăcăminte Donna Karan New York (DKNY), pozeaza pentru o fotografie în timpul recepţiei VIP dupa spectacolul companiei Shen Yun Performing Arts de la Teatrul H. David Koch, Lincoln Center pe 23 iunie, în New York City (Joshua Philipp / The Epoch Times)

NEW YORK – Shen Yun Performing Arts a adus o cultura a minunatiilor si harului pe scena teatrului David H. Koch din Lincoln Center, pe 23 iunie. Reprezentatia din seara de deschidere din New York City a primit laude calde si ovatii indelungate in picioare.

Donna Karan, designer-sef la DKNY si fondator al initiativei de caritate Urban Zen, a spus: "Ce mi-a placut la spectacol a fost autenticitatea acestuia. Ea m-a dus intr-o calatorie in multele aspecte ale Chinei."

Shen Yun reuneste talente premiate in dansul clasic chinez si in muzica, inspirandu-se din cultura de 5.000 de ani a Chinei. Compania de dans are trei trupe de spectacole.

Karan, care a sponsorizat si a participat la receptia VIP ce a urmat dupa spectacol, a remarcat o armonie de bun augur in cadrul reprezentatiei. "Cand am vazut dansul si frumusetea sinergiei si miscarea, nu era doar o singura persoana," a spus ea. "Era o miscare la unison, care a fost atat de frumoasa."

"Vocile au fost extraordinare, absolut extraordinare, si la fel si dansurile, dar ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca, chiar si in costume – [ei] prezentau unitate", a relatat ea.

Dansul clasic chinez este un sistem vast, cu sute de miscari complicate si de o calitate foarte expresiva. Artistii Shen Yun aduc dansul cu un pas mai aproape de radacinile sale, atestand ca, pentru a crea arta adevarata, trebuie sa existe mai intai frumusete interioara, potrivit site-ului companiei.

"Imi place aspectul asiatic al fundalului si faptul ca se vedea energia lor complet aliniata - a fost frumos", a afirmat Karan.

Karan a adaugat ca, atunci cand a fondat Urban Zen, pentru ea a fost egal cu a "gasi zen in umanitate ... Cred ca seara asta a fost un exemplu de zen urban."

"A fost ca si cand as fi facut o calatorie in China, aici, in New York", a spus ea.

Compania Shen Yun Performing Arts New York sustine spectacole la teatrul David H. Koch din Lincoln Center din New York, intre 23-26 iunie. Pentru mai multe informatii, vizitati ShenYunPerformingArts.org

The Epoch Times este onorata ca sponsor al Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură