Dragnea vrea să facă bani şi din industria lemnului. În trecut i-a criticat pe austriecii de la Schweighofer: Un genocid

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times Romania)
Andrei Popescu
28.03.2024

După ce, la finalul anului trecut, şi-a deschis o afacere în domeniul energiei, fostul lider PSD Liviu Dragnea vrea acum să câştige bani şi din vânzarea lemnului, relatează Fanatik.

La data de 7 martie, Dragnea a pus bazele companiei LND Trading SRL, având ca obiect principal de activitate, conform codului CAEN, “comerţ cu ridicata al materialului lemnos, a materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”.

Potrivit sursei citate, administratorul companiei este Cristian Alin Turcu, un tânăr din Turnu Măgurele, care deţine şi 10% din firmă, restul de 90% aparţinându-i lui Dragnea.

Turcu mai apare ca unic asociat al societăţii Rahmiteka Global SRL, cu sediul în comuna Popeşti-Leordeni, având ca obiect de activitate “fabricarea de articole confecţionate din textile”. Acesta, continuă Fanatik, a preluat firma în toamna anului 2023, de la Ana Alexandrina Tănase, mama fostei iubite a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.

Reamintim că, în urmă cu aproape un deceniu, Dragnea îi înfiera pe austriecii de la Schweighofer pentru exploatările masive din pădurile României.

“E inadmisibil ce s-a întâmplat acolo. Vorbim despre un genocid. Mulţi specialişti de mediu spun că un asemenea dezastru poate produce moarte pe termen lung”, declara Dragnea în 2015.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor