Executivul companiei Lockheed Martin demisionează

Compania americana de armament Lockheed Martin 
Compania americana de armament Lockheed Martin  (TIM SLOAN / AFP / Getty Images)

Compania Lockheed Martin Corp a declarat luni că Marillyn Hewson va renunţa la funcţia de director executiv, iar poziţia sa va fi preluată de James Taiclet, membru al Consiliului de administraţie şi şeful American Tower Corp.

Hewson este alături de Lockheed, cel mai mare contractor din industria militară americană din 1983 şi a preluat funcţia de director executiv în ianuarie 2013.

„Momentul este potrivit nu numai pentru compania noastră, ci şi pentru mine personal”, a declarat Hewson într-o postare pe Linkedin, adăugând că intenţionează să petreacă mai mult timp cu familia.

Sub conducerea lui Hewson, acţiunile Lockheed şi-au triplat valoarea datorită cererii internaţionale extinse, a programului de construire a modelelor F-35 şi a altor contracte care s-au amplificat datorită creşterii cheltuielilor de apărare ale SUA sub preşedintele Donald Trump.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe