Fiul unui fost colonel "Doi şi un Sfert" suspect de crimă la comandă

Alexandru Găină este suspectat că l-a împuşcat de aproape pe afaceristul Mihai Ionescu, crima fiind comisă la comandă.
Ana Ion
22.06.2016

alte articole

(photos.com)
Ana Ion
22.06.2016

Fiul unui fost colonel din cadrul fostei direcţii "Doi şi un Sfert" este principalul suspect în cazul asasinării afaceristului Mihai Ionescu, în iulie 1998, relatează Mediafax, citând surse judiciare.

Potrivit respectivelor surse, suspectul, pe nume Alexandru Găină ar fi acţionat la comandă, în condiţiile unor împrumuturi pe care mai mulţi italieni le datorau celui decedat.

"Cel suspectat acum nu ar fi avut nicio răfuială personală cu victima, toate variantele duc către faptul că el ar fi acţionat la comandă", au declarat sursele judiciare.

Mihai Ionescu, patron a două firme, a fost împuşcat pe 15 iulie 1998, cu patru gloanţe, de aproape, în timp ce se întorcea acasă. Crima s-a petrecut în timp ce victima se afla în maşină, la volan, încercând să intre în curtea casei sale.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, au descins la locuinţa lui Alexandru Găină din Snagov, judeţul Ilfov, urmând ca la finalul percheziţiei acesta să fie dus pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Găină a fost de la începutul anilor 2000 şi până în prezent cercetat, judecat şi închis pentru fapte precum furt, viol, fals de identitate, fals intelectual, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor