Fosta canotoare Liliana Neagu-Gafencu, numită preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti

Tripla campioană olimpică a fost împuternicită pe o perioadă de şase luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Liliana Neagu-Gafencu - noul  preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.
Liliana Neagu-Gafencu - noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti. (csdinamo.eu)

Renumita sportivă Liliana Neagu-Gafencu este începând de astăzi noul conducător principal al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, aceasta înlocuind-o la şefie pe fosta atletă Monica Iagăr, care s-a pensionat. Decizia a fost luată prin ordin al ministrului afacerilor interne, ea urmând să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte pentru o perioadă de şase luni de zile.

În vârstă de 42 de ani, Liliana Neagu Gafencu este triplă campioană olimpică (1996, 2000 şi 2004) şi dublă campioană mondială la canotaj. Ea a ocupat de-a lungul timpului, după încheierea carierei sportive, funcţii de execuţie şi de conducere în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în prezent având gradul profesional de comisar şef de poliţie.

Liliana Neagu-Gafencu care este un produs sută la sută al clubului Dinamo, are studii juridice, ultima funcţie ocupată fiind în cadrul Serviciului Control al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, precizează un comunicat al ministerului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport