Fotbal - Alexandru Maxim: "Îi mulţumesc lui Adrian Mutu pentru cuvintele frumoase "

Epoch Times România
09.10.2012

Alexandru Maxim, mijlocaşul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a declarat marţi că îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru cuvintele rostite la adresa fotbaliştilor tineri din echipa naţională a României.

"Îi mulţumesc lui Adrian Mutu pentru cuvintele frumoase. Mă bucur pentru că Mutu este alături de noi. Mă bucur că am avut plăcerea să îl cunosc şi sunt sigur că o să am multe lucruri de învăţat de la el", a spus Alexandru Maxim.

Adrian Mutu a precizat luni la Centrul de fotbal de la Mogoşoaia: "Îmi plac Maxim şi Grozav, jucători care au foarte mult talent. Sper să reziste".

În continuare, Maxim a precizat: "Este important să fim serioşi, să ne pregătim cât mai bine. Depinde numai de noi să fim la fel mereu. Turcia are o echipă valoroasă, cu jucători de valoare care sunt la echipe puternice. Având în vedere că jucăm în deplasare, o să fie dificil. Noi trebuie să fim serioşi şi curajoşi. În aceste condiţii putem să facem un rezultat bun şi în Turcia".

"În lotul actual sunt mulţi jucători tineri şi ne dorim mult să ne calificăm la Campionatul Mondial. Trebuie să abordăm fiecare meci cu seriozitate. Dacă vom aborda bine meciurile, vom avea şanse mari de calificare", a mai menţionat Alexandru Maxim

Despre faptul că România a început cu două victorii preliminariile pentru CM 2014, el a mai spus: "Era important să începem cu dreptul, să avem 6 puncte din primele două jocuri, două victorii cu adversari mai slab cotaţi. Acum şi noi dorim 6 puncte din următoarele două meciuri, în fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să intrăm încrezători pe teren şi în meciul cu Turcia şi în cel cu Olanda".

În preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014, România va întâlni Turcia în data de 12 octombrie, pe stadionul "Şukru Saracoglu" din Istanbul, de la ora 20,30, şi Olanda pe 16 octombrie, la Bucureşti, pe Arena Naţională, de la ora 21,00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor