Gabriel Oprea devine premier. Doar până vineri

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)
Loredana Diacu
15.06.2015

Guvernul României va fi condus până la finele săptămânii lucrătoare de vicepremierul Gabriel Oprea. Potrivit Hotnews, decizia în care se prevede că Oprea va prelua temporar atribuţiile premierului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului a fost publicată luni după-amiază în Monitorul Oficial, partea I, nr. 425.

Oprea îl va înlocui pe Ponta la Palatul Victoria începând de marţi şi până vineri inclusiv, în acest răstimp premierul urmând să sufere o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Potrivit presei, Victor Ponta se află în Turcia, unde s-a internat pentru a se opera la genunchiul stâng, la care s-a accidentat în urma unui meci de baschet.

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, în urma investigaţiilor stabilindu-se că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul. Medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală, operaţie pe care premierul a ales să o facă în Turcia.

Premierul nu va lipsi doar de la Guvern ci şi de la DNA, unde procurorii îl aşteptau astăzi pentru audieri în dosarul Turceni-Rovinari.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor