Gelu Voican Voiculescu, agresat de un vecin. Plângere penală pentru loviri sau alte violenţe

Gelu Voican Voiculescu
Gelu Voican Voiculescu (mondonews.ro)

Gelu Voican Voiculescu, controversat personaj trimis în judecată în Dosarul Revoluţiei, a depus plângere la poliţie acuzând că a fost agresat în propria casă de un vecin deranjat că acesta asculta muzică prea tare, au declarat pentru G4Media.ro surse din instituţie.

Informaţia a fost confirmată ulterior de poliţie, instituţia anunţând într-un comunicat că a existat un apel la 112, iar ”din primele date a rezultat că un bărbat de 60 de ani ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa vecinului său, pe motiv că în apartament ar fi gălăgie”.

Poliţia Capitalei a deschis un dosar pentru violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe.

Reamintim că Gelu Voican Voiculescu a fost trimis în judecată de Parchetul General în luna aprilie în dosarul Revoluţiei, alături de Ion Iliescu şi Iosif Rus (fost şef al Aviaţiei Militare). Ceilalţi inculpaţi au murit în timpul instrumentării dosarului.

Ion Iliescu şi Gelu Voican Voiculescu ”ar fi dezinformat în mod direct prin apariţiile televizate şi emiterea de comunicate de presă (contribuind astfel la instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului), ar fi participat la dezinformarea şi diversiunea exercitate pentru executarea cuplului Ceauşescu şi ar fi acceptat şi asumat politic acte diversioniste comise de unele cadre cu funcţii de conducere din M.Ap.N., fără a interveni pentru stoparea lor”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne