Godină anunţă că a fost blocat pe pagina de Facebook a candidatului PSD-PNL la Primăria Braşov: "Ce echipă de bolovani trebuie să ai în spate?"

Marian Godină
Marian Godină (Blog - Marian Godină)
Ana Ion
22.04.2024

Cunoscutul poliţist Marian Godină anunţă că a fost blocat pe pagina de Facebook a candidatului PSD-PNL la Primăria Braşov, George Scripcaru, după ce l-a întrebat pe acesta, printr-un comentariu, dacă "veţi aduna iar bani în sacoşe pe care le veţi ţine în beci, la fel cum aţi făcut în urmă cu câţiva ani, atunci când, la o percheziţie, au fost găsiţi nişte saci cu bani la dvs. în beci, iar dumneavoastră aţi declarat că aţi uitat de ei".

În postarea sa acidă, Godină ironizează echipa care gestionează pagina de Facebook a fostului primar, arătând că prin blocarea sa, au reuşit să producă mai multe pagube lui Scripcaru decât dacă ar fi ignorat comentariul lui şi nu l-ar fi blocat.

Redăm postarea lui Godină:

Omul care face...

Pe pagina domnului George Scripcaru, fostul primar al Braşovului şi actual candidat, la o postare cu un videoclip greţos, de un populism ieftin, dar care prinde la prostime, mai ales când toate comentariile sunt pozitive pentru că cele negative sunt şterse, mi-am permis să-i adresez candidatului următoarea întrebare:

"Domnule Scripcaru, dacă veţi fi din nou primar, veţi aduna iar bani în sacoşe pe care le veţi ţine în beci, la fel cum aţi făcut în urmă cu câţiva ani, atunci când, la o percheziţie, au fost găsiţi nişte saci cu bani la dvs în beci, iar dumneavoastră aţi declarat că aţi uitat de ei?"

După întrebarea asta, domnul Scripcaru a şters comentariul şi m-a blocat.

Bine, între noi fie vorba, sunt convins că dl Scripcaru nu ştie să intre pe Facebook, să scrie pe acolo sau să blocheze pe cineva.

Tocmai de asta m-am întrebat, ce echipă de bolovani trebuie să ai în spate, eventual de sabotori, care să-l blocheze pe unul care are o pagină cu peste 600k de urmăritori şi care pune o întrebare în comentarii, când ar putea să o pună public la el pe pagină. Ceea ce fac chiar acum şi nu aş fi făcut dacă nu m-ar fi blocat.

Şi dacă tot m-a făcut să scriu, îl mai întreb ceva, că aici nu mă poate bloca "omul care face":

Domnule Scripcaru, dacă ajungeţi din nou primar, îl mai puneţi pe directorul de la RAT să cumpere o maşină cu motor de 3.6 litri benzină, 280 de cai, cu consum de 16-20 l/100 km în urban? Sau o să vă mulţumiţi cu ceva mai ieftin şi mai econom?

Dar când o să vă mai ia câte un radar fix, o să-l puneţi pe directorul de la RAT să trimită datele unui biet şofer de pe acolo, aşa cum s-a mai întâmplat?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor