Grindeanu: Am avut o discuţie 'cât se poate de constructivă şi benefică' cu Dragnea

De când cu moţiunea de cenzură, Dragnea şi Grindeanu n-au precupeţit nicio acuză unul la adresa celuilalt, iar acum fostul premier susţine că a avut o întâlnire constructivă cu liderul PSD.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Scos cu forţa de Dragnea de la guvernare, fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că s-a întâlnit zilele trecute cu fostul său şef pe linie de partid, cu care a avut o discuţie constructivă despre guvernare şi PSD, "o discuţie între doi oameni care îşi doresc câteva lucruri, şi anume ca PSD să facă o guvernare foarte bună, să ducă la capăt mandatul primit de la cetăţeni."

"Am avut o întâlnire cu Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile. A fost o chestiune legată de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, e o treabă, cred eu, absolut normală, dacă pot să spun aşa. Eu mă consider în continuare şi sunt un om de stânga, nu-mi doresc să merg în alt partid, aşa cum ştiţi am contestat acea decizie pe care Comitetul Executiv a dat-o în urmă cu două luni, şi cea de excludere am contestat-o. Îmi doresc, şi asta este prima mea opţiune, să rămân în continuare membru PSD", a declarat Grindeanu, la Antena 3.

Potrivit lui Grindeanu, discuţia cu şeful PSD a fost una ''cât se poate de constructivă şi benefică''.

''O să vedem ce decide partidul, nu am discutat despre viitor, ci doar de chestiunea legată de guvernare. Mi-am exprimat dorinţa personală de a rămâne în PSD şi de a nu merge pe alte căi. Eu am contestat acea decizie, vedem ce decide partidul. (...) Eu susţin orice guvern PSD şi e normal să fac acest lucru. Eu mă consider un membru al PSD, urmează să vedem Comisia de Etică. Mi-am exprimat tot timpul dorinţa de a rămâne în PSD. Mă simt responsabil faţă de oamenii din Timiş. (...) Eu îmi doresc şi echipa din Timiş să rămânem în PSD", a susţinut Grindeanu.

"Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere. Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice", a mai precizat fostul premier.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne