Guşă: Îl sprijinim pe Rareş, dar nu sprijinim PNL

Cozmin Guşă
Cozmin Guşă (Epoch Times România)

Patronul Realitatea TV, Cozmin Guşă, a declarat, joi seara, la postul pe care îl controlează, că îl va susţine pe Rareş Bogdan - candidat la europarlamentare din partea liberalilor - însă nu va sprijini PNL. Guşă a mai precizat că Bogdan s-a consultat cu el înainte de a face pasul în politică.

„Prietenul meu, Rareş Bogdan, pe care l-am adus la Realitatea în urmă cu câţiva ani, s-a hotărât să intre în politică. (...) Pentru care decizie s-a consultat şi cu mine. Noi suntem alături de Rareş în această întreprindere a lui de a schimba haina de jurnalist cu cea de politician. Noi îl sprijinim pe Rareş, dar nu sprijinim PNL. (...) Poziţia noastră e că suntem alături de el, va fi invitat la Realitatea în cariera lui, dar demersul nostru nu se alătură listei PNL. (...) Mâine şi poimâine voi prezenta această telenovelă a candidaturii”, a declarat, joi seară, Cozmin Guşă, citat de Hotnews.

Reamintim că Rareş Bogdan a intrat în forţă în politică, fiind primul pe lista PNL pentru europarlamentare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne