Guvern: Proiect privind desfiinţarea Sălii Palatului, pentru a închide "găurile negre"

Concert la Sala Palatului cu John Mayll
Concert la Sala Palatului cu John Mayll (Epoch Times România)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat miercuri că Ministerul Culturii şi Secretariatul General al Guvernului caută soluţii pentru închiderea sau stoparea "găurilor negre" din cadrul Centrului pentru Artele Spectacolului ''Sala Palatului'' din Bucureşti, astfel încât instituţia să devină eficientă.

În şedinţa de miercuri a Guvernului a fost introdus pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre privind "desfiinţarea Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului şi pentru modificarea unor acte normative", dar actul normativ a fost amânat.

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat după şedinţă că ministrul Culturii şi secretarul general al Guvernului se vor pune de acord asupra acestui act normativ până săptămâna viitoare.

"Se intenţionează eficientizarea activităţii şi, practic, închiderea sau stoparea găurilor negre care au fost pe lângă această instituţie de-a lungul anilor. Secretariatul General al Guvernului va identifica soluţii pentru că acest edificiu să poată fi adus la o stare mai bună", a declarat Dragnea.

Centrul pentru Artele Spectacolului "Sala Palatului" a fost trecut în toamna anului trecut de Executiv - din subordinea Ministerului Culturii în cea a Secretariatului General al Guvernului, pentru promovarea imaginii României şi a "strategiilor guvernamentale" în diverse domenii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură