In memoriam. Robin Williams omagiat de fani şi colegi la a "64-a aniversare"

Robin Williams.
Robin Williams. (captură)

Fanii şi colegii regretatului actor Robin Williams au aniversat în ziua de 21 iulie ceea ce ar fi trebuit să fie a 64-a aniversare a zilei de naştere a actorului.

După aproape un an de la decesul neaşteptat al lui Williams, fanii lui au rams loiali memoriei actorului care a înveselit milioane de oameni în comediile în care a jucat. Au fost prezentate imagini şi citate ale legendarului actor de comedie. Printre cei care au dorit să-şi amintească de Robin Williams în această zi ce ar fi trebuit să fie o zi fericită, au fost prezenţi oameni care au lucrat de-a lungul carierei sale prolifice, inclusiv actriţa Sarah Michelle Gellar.

În vârstă de 38 de ani, actriţa i-a adus un omagiu lui Williams într-o postare Instagram. Interpreta serialului de succes Buffy the Vampire Slayer a jucat în rolul fiicei lui Williams în The Crazy Ones, un serial de comedie CBS, care a rulat timp de un sezon în 2014.

Gellar a postat o imagine alb-negru cu ea şi Williams, râzând îmbrăţişaţi.

"Zâmbeşte, deşi inima ta este rănită. Zâmbeşte chiar dacă ţi se frânge inima" a scris Gellar, adăugând "Happy Birthday RW. "

În timp ce Gellar s-a simţit bine împărtăşindu-şi sentimentele ei cu fanii, alţii au ales să întâmpine în linişte acest eveniment. Printre aceste persoane a fost fiica lui Williams, actriţa Zelda Williams, care a anunţat că va lua o pauză în ceea ce priveşte social media în următoarele câteva săptămâni.

Zelda a explicat, într-o postare Instagram, că vrea să fie departe de alte persoane de "opinii şi sentimente", şi să treacă împreună cu familia peste evenimentele legate de aniversarea zilei de naştere şi comemorarea morţii tatălui său pe 11 august.

"Este o ocazie mai bună să stăm departe de opiniile sau sentimentele altora, şi apreciez înţelegerea", a explicat Williams.

Ea a cerut, de asemenea, să fie respectată dorinţa familiei sale şi a utilizatorilor de social media care au dorit să împărtăşească aceste gânduri legate de Robin Williams în următoarele câteva săptămâni.

Marele comic Robin Williams s-a sinucis în casa sa din California în august 2014, datorită unei depresii puternice.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului interpretat în serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi "Mrs. Doubtfire" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". A fost apreciat de milioane de fani cu rolul din filmul "Mrs. Doubtfire". Recent, actorul a jucat în "The Crazy Ones", dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură