Irina Begu, înfrângere usturătoare în faţa Iuliei Putinţeva la Moscova (WTA)

Sportiva din Kazahstan a dispus extrem de uşor de reprezentanta noastră în debutul circuitului din Rusia, luni seară, scor final 6-2, 6-0.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu. (Getty Images)
Marius Drăgoi
16.10.2018

Irina Begu (28 ani, 53 WTA) a început cum se putea mai rău turneul WTA Premier “VTB Kremlin Cup” de la Moscova, cu un eşec înregistrat în faţa kazahei Iulia Putinţeva (23 ani, 48 WTA).

Begu, după un start relativ bun, a început să cedeze tot mai mult teren oponentei sale, românca comiţând nu mai puţin de opt duble greşeli în acest duel. Timpul de joc alocat a fost de 67 minute, scor final 6-2, 6-0.

Pentru sportiva noastră, aceasta a fost a treia eliminare consecutivă suferită în startul unui turneu WTA, după cele de la Tashkent şi Tianjin.

Irina va primi de la organizatori un cec în valoare de 8.455 dolari, respectiv un punct WTA pentru evoluţia sa la simplu. Ea va continua însă pe tabloul de dublu, acolo unde face pereche cu Mihaela Buzărnescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor