Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după un an de căsătorie "ca-n poveşti"

Actorii Johnny Depp şi Amberr Heard s-au căsătorit pe 4 februarie 2015
Actorii Johnny Depp şi Amberr Heard s-au căsătorit pe 4 februarie 2015 (foto bsb)

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a anunţat că vrea să divorţeze de celebrul actor Johnny Depp după 15 luni de căsnicie.

Potrivit unei copii a cererii de divorţ, actriţa a invocat „diferenţe ireconciliabile” şi solicită un ajutor conjugal, potrivit AFP. Este în joc o avere de 400 milioane de dolari şi insula privată a lui Johnny în Bahamas, unde a avut loc şi căsătoria acestora acum un an. În presă s-a scris că cei doi soţi nu ar fi făcut un acord pre-nupţial.

Actriţa a înaintat actele de divorţ după trei zile de la moartea mamei lui Depp, Betty Sue Palmer, în vârstă de 81 de ani.

Depp, 52 de ani, a depus propriile sale documente prin avocatul său, Laura Wasser, şi a cerut judecătorului să respingă cererea soţiei lui de acordare a unui sprijin material.

În mass media se pune întrebarea dacă au fost tensiuni între Amber şi familia lui Johnny (doi copii, două surori şi mama acestuia). Johnny a avut o relaţie specială cu mama lui, având numele ei tatuat într-o inimă pe braţul stâng.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură