Laurenţiu-Mihai Ştefan, fost consilier politic al Ambasadei SUA la Bucureşti, numit consilier prezidenţial

Klaus Iohannis, preşedintele României
Klaus Iohannis, preşedintele României (Epoch Times România)
Loredana Diacu
20.01.2015

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul de numire a lui Laurenţiu-Mihai Ştefan, fost consilier politic în cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti, în funcţia de consilier prezidenţial, începând cu data de 26 ianuarie 2015.

Potrivit Hotnews, Laurenţiu Ştefan este fondator şi preşedinte (2000-2005) al Societăţii Române de ştiinţe Politice şi este profesor colaborator al Facultăţii de ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti din 1999.

Noul consilier prezidenţial este doctor în ştiinţe politice din 2003 iar numele său a fost vehiculat încă din luna decembrie ca posibil consilier prezidenţial.

Ştefan a lucrat în cadrul agenţiei de ştiri Mediafax şi a colaborat la Ziarul Financiar. Ulterior, a urmat studii postuniversitare politice la Cambridge -1998 iar în perioada 1999 - 2002, a beneficiat de o bursă oferită de Colegiul Noua Europă.

Laurenţiu-Mihai Ştefan este autor şi coordonator al unor volume, lucrări şi articole despre politica românească, recrutarea elitelor politice la nivel naţional şi local.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor