Lăzăroiu: În mod misterios, vâlvătaia se duce spre Firea, ca şi cum cineva ar sufla cu putere ca să nu ajungă la el

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Prinsă în prim-planul scandalului privind "azilele groazei" din Voluntari, Gabriela Firea crede că tot ce i se întâmplă zilele acestea vine de la adversarii politici, a opinat analistul politic Sebastian Lăzăroiu, care crede că ministrul PSD al Familiei nu se înşală.

"În mod misterios, vâlvătaia se duce spre ea, ca şi cum cineva ar sufla cu putere ca să nu ajungă la el", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

În context, analistul a atras atenţia că Georgiana Pascu, reprezentanta organizaţiei Centrul de Resurse Juridice, a dezvăluit recent că, în aprilie, "Ministerul Muncii a anunţat aşa într-o conferinţă toţi directorii de DGASPC: 'v-am scăpat de Centrul de Resurse Juridice'. Din ce am înţeles aceştia s-au ridicat în picioare şi au aplaudat energic, fericiţi că au fost scăpaţi de CRJ." (vezi aici sursa)

"Centrul pentru Resurse Juridice a fost primul care a sesizat autorităţile despre neregulile din centrele pentru vârstnici. Răspunsul Ministerului Muncii e ce vedeţi mai sus. În felul ăsta puteţi identifica şi 'adversarii politici' de care vorbeşte Firea. Sunt la ea în partid. E un tip care suferă de insomnii şi care ne anunţă când intră în tipografie fluturaşii cu pensiile mărite. El e intangibil, pentru că a rezolvat spinoasa problemă a reformei pensiilor speciale", a punctat Sebastian Lăzăroiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne