Liberalul Dan Cristian Popescu, noul viceprimar al sectorului 2

Clasat al doilea la alegerile pentru primăria condusă până nu demult de Onţanu, Dan Cristian Popescu a fost ales luni viceprimar al sectorului 2.
Dan Cristian Popescu (PNL)
Dan Cristian Popescu (PNL) (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Ana Ion
12.07.2016

Liberalul Dan Cristian Popescu a fost ales luni viceprimar al sectorului 2, în cadrul şedinţei Consiliului Local Sector 2. După ce a fost votat în funcţie, liberalul a afirmat că va face apel la toate forţele anti-PSD pentru a face opoziţie în Consiliu şi că speră că Uniunea Salvaţi Bucureştiul va fi alături de el, relatează Gândul.info.

"În cadrul şedinţei Consiliului Local Sector 2, am fost ales viceprimarul Sectorului 2!
Mulţumesc consilierilor locali pentru votul acordat!
Vă asigur că voi lupta din această poziţie pentru a încerca aplicarea principiilor programului meu din campania electorală locală.

Update: După discuţii îndelungi şi opoziţia executivului, am reuşit şi înfiinţarea Comisiei pentru transparenţă, reducerii birocraţiei şi Inovaţie!!!! ", a scris ulterior liberalul pe Facebook.

Reamintim că la alegerile pentru Consiliul local al sectorului 2 PSD-UNPR a obţinut 38,93%, USB 24,67%, iar PNL 15,18%. În ceea ce-l priveşte pe Popescu, acesta s-a clasat pe locul 2 la alegerile locale, după reprezentantul PSD, Mihai Mugur Toader.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor