Liza Minnelli se află la un centru de dezintoxicare pentru abuz de substanţe

Lisa Minelli
Lisa Minelli (Facebook)
Flori Mladin
19.03.2015

Liza Minnelli face "progrese mari" la un centru de dezintoxicare al cărui nume nu este dezvăluit, a declarat miercuri Scott Gorenstein, purtător de cuvânt al legendarei cântăreţe şi actriţe, potrivit contactmusic.

În vârstă de 69 de ani, Liza Minnelli se află la un centru de dezintoxicare pentru un tratament de abuz de substanţe, conform purtătorului ei de cuvânt, pe când TMZ a relatat că alcoolul este problema principală pentru care vedeta se află sub tratament.

"Liza Minnelli a luptat vitejeşte cu abuzul de substanţe de-a lungul anilor şi, ori de câte ori a avut nevoie de tratament, ea a recurs la el", a declarat purtătorul de cuvânt. Totodată, acesta a declarat că actriţa "face progrese excelente în prezent la o clinică al cărei nume nu îl dezvăluim".

Artista americană a primit, în 1984, tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi a unor medicamente prescrise, iar după decesul mamei sale, actriţa Judy Garland, în 1969, a fost tratată în urma unei supradoze de somnifere.

„Într-un fel, Liza retrăieşte cariera şi viaţa mamei sale - cea mai mare vedetă din industria de divertisment, filme de succes, mariaje ciudate, pastile, alcool“, a mărturisit, pentru revista People, un prieten apropiat al Lizei Minnelli.

Liza este fiica celebrei Judy Garland, şi a regizorului Vincente Minnelli, fiind remarcată în rolurile din „The Sterile Cuckoo“ (1969) şi „Tell Me That You Love Me, Junie Moon“ (1970).

Liza Minnelli este binecunoscută pentru rolul Sally Bowles din musicalul „Cabaret“, pentru care a primit, la vârsta de 27 de ani, premiul Oscar pentru „cea mai bună actriţă în rol principal“. Minnelli este printre puţinii artişti care au primit un Oscar, un Tony, un Emmy şi un premiu Grammy.

Celebra artistă a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul anilor şi, în septembrie 2014, ea a suferit o intervenţie chirurgicală ca urmare a unui accident, ceea ce a împiedicat-o să participe la funeraliile prietenei sale, actriţa Joan Rivers.

TMZ a relatat, de asemenea, că Liza Minnelli a primit o ofertă de o jumătate de milion de dolari în 2010 pentru a face reality show-ul "Celebrity Rehab", ofertă pe care aceasta a refuzat-o.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor