Lumea se întunecă / India: Femeie violată în grup într-un autobuz, după ce atacatorii i-au ucis bebeluşul

India a fost zguduită de un nou caz tulburător de violenţă sexuală. Doi bărbaţi au violat o femeie în faţa fiicei sale după ce, susţine poliţia, i-au ucis bebeluşul bolnav în vârstă de doar două săptămâni. Atacul a avut loc într-un autobuz.
Protest în India împotriva violenţei sexuale comise împotriva femeilor.
Protest în India împotriva violenţei sexuale comise împotriva femeilor. (Getty Images)
Andrei Popescu
11.03.2016

O femeie în vârstă de 28 de ani a fost violată în grup în faţa fiicei sale de 3 ani, după ce atacatorii i-au ucis băieţelul, care avea doar 2 săptămâni. Femeia îşi vizita sora, când autobuzul a oprit într-o staţie din oraşul Shishgarh, în statul indian nordic Uttar Pradesh.

Conform oficialilor poliţiei: “Copilul ei era bolnav de ceva timp şi dânsa s-a dus în vizită la sora sa pentru a întâlni un tantrik (vindecător budist). Pe drumul de întoarcere, ea i-a întâlnit pe cei doi acuzaţi în staţia de autobuz. Femeia a fost violată în interiorul autobuzului, în staţie. Ulterior, ea şi-a găsit copilul mort.”

Conform ziarului Times of India, bebeluşul a fost ucis în momentul în care atacatorii l-au aruncat pe jos. Poliţia susţine că fiica victimei, care s-a ascuns într-un colţ al autobuzului, a fost singurul martor la atacarea şi violarea mamei sale. Fetiţa a reuşit să se strecoare din autobuz fără ca atacatorii să o vadă şi ulterior a fost găsită stând pe marginea drumului lângă mamei ei, care era inconştientă. Fetiţa a reuşit să povestească poliţiei ceea ce s-a întâmplat.

Femeia a fost dusă la spital unde a primit îngrijiri medicale. Doi bărbaţi au fost arestaţi şi acuzaţi de viol în grup, şi ar putea fi acuzaţi şi de omor, a raportat Mail Online.

Incidentul a avut loc după ce o fetiţă de 15 ani din New Delhi a murit la câteva zile după ce a fost violată şi i s-a dat foc în 7 martie de către un atacator. Poliţia a arestat un bărbat de 20 de ani şi l-au acuzat de violarea şi incendierea fetiţei într-un sat de la marginea oraşului.

India se confruntă cu o mare problemă legată de hărţuirile şi violenţele sexuale după brutalul viol în grup al unei studente la medicină în vârstă de 23 de ani. Atacul a avut loc într-un autobuz în decembrie 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor