Maia Sandu: Justiţia lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare

Dodon este cel care controlează judecătorii şi protejează corupţii, acesta ştie de cine să se teamă şi face totul ca să-şi discrediteze oponenţii, afirmă Maia Sandu.
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

„Justiţia lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare”, susţine fostul premier moldovean Maia Sandu, precizând că guvernul pe care l-a condus nu are nimic în comun cu această decizie. „Hotărârea 'vestitei' judecătorii Ciocana de eliberare a lui Filat ridică mari semne de întrebare, ca şi multe alte hotărâri adoptate de justiţia din Republica Moldova.”

Aflată într-o vizită de lucru la Bucureşti, liderul PAS scrie pe pagina sa de Facebook că acuzaţiile lui Dodon la adresa echipei sale sunt aberante, iar complicitatea Penitenciarului 13, care prezintă o hârtie datată cu ziua demiterii guvernului, este o „făcătură grosolană”.

„Dodon este cel care controlează judecătorii şi protejează corupţii. Guvernul pe care l-am condus a luptat vehement cu corupţia şi corupţii. Dodon ştie de cine să se teamă şi face totul ca să-şi discrediteze oponenţii.

Dar oricum, este o caricatură în comparaţie cu Plahotniuc, de care s-a temut şi de care a scăpat doar datorită blocului ACUM. Îi va veni şi lui timpul cât de curând”, concluzionează Maia Sandu.

După eliberarea condiţionată înainte de termen din închisoare a lui Vlad Filat, şeful statului a declarat că este surprins, iar în spatele acestor acţiuni ar sta fostul Guvern condus de Maia Sandu.