Maria Ciobanu: Cetăţenii R. Moldova sunt sătui până-n gât de un asemenea preşedinte

Maria Ciobanu deputata PLDM din R. Moldova
Maria Ciobanu deputata PLDM din R. Moldova (facebook.com/maria ciobanu)

Preşedintele Igor Dodon a adresat luni, 6 aprilie, un apel „tuturor politicienilor din ţara noastră să convenim asupra unui moratoriu pe teme politice, în perioada de pandemie. Acum, întreaga societate, inclusiv politicienii, trebuie să aibă o singură prioritate: protejarea cetăţenilor de riscurile acestei pandemii.”

Igor Dodon consideră că toate reacţiile şi propunerile de a preveni răspândirea virusului Wuhan şi a neutraliza cât mai mult posibil impactul devastator al pandemiei nu sunt decât modalităţi de a face politică, menţionează în contextul dat, deputatul Platformei DA Maria Ciobanu.

„Nimeni, dar absolut nimeni, nu face azi politică, în afară de liderii aşa-zisei majorităţi parlamentare. L-ai găsit pe Dimitrii Gheorghevici, care ştie toată lumea cum a 'câştigat' circumscripţia electorală uninominală, şi îţi vociferează visul de a fi ales preşedinte de către parlamentari.

Reacţia cetăţenilor nu are cum să îţi placă, deoarece sunt sătui până-n gât de un asemenea preşedinte. Mulţi nici nu îţi rostesc numele, întrucât le este ruşine şi necaz pe suflet”, scrie parlamentara pe contul său de socializare precizând că Igor Nicolaevici nu are şanse nici în Parlament de a mai fi ales preşedinte a doua oară.

„Ştii de ce? Categoric nu te doresc preşedinte cei mai mulţi deputaţi PDM! Nu mai zic nimic de alţi parlamentari, pentru care numele Dodon se asociază cu o ruşine naţională”, a concluzionat Maria Ciobanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe