Maria Ciobanu: Tăcerea PDM şi PSRM ascunde vreo ticăloşenie, care va fi anunţată în ultimul moment

Cetăţenii R. Moldova sunt revoltaţi la culme de faptul că deputaţii trimişi în Legislativ nu au purces imediat la acţiuni concrete, pentru a scoate din impas instituţiile statului, afirmă Maria Ciobanu.
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova (facebook.com/Vasile Şoimaru)

Deputata din partea blocului ACUM, Maria Ciobanu constată că „statul capturat Republica Moldova” geme de sărăcie şi mizerie, dar aleşii poporului se odihnesc, deoarece aşa doreşte Vladimir Plahotniuc.

Politiciana menţionează că mai multă lume este revoltată la culme de faptul că deşi deputaţii au fost trimişi în Legislativ, aceştia nu au purces imediat la acţiuni concrete, pentru a scoate din impas instituţiile statului, punând legea în capul mesei.

„Cine crede că cetăţenii nu înţeleg stupiditatea momentului, se înşală amarnic. Încă nu am întâlnit măcar un cetăţean care să nu urască de moarte PDM şi să nu-l blesteme pe Dodon. Deja toţi înţeleg că tăcerea lor ascunde vreo ticăloşenie, care va fi anunţată în ultimul moment... ”, a adăugat parlamentara.

Maria Ciobanu a ţinut să sublinieze că posibilele alegeri parlamentare anticipate nu le vor aduce PDM cu PSRM nici voturi mai multe în urne, nici dragoste din partea electoratului. „Aşa cum azi fug aproape toţi deputaţii de fracţiunea parlamentară PDM ca de ciuma dobitoacelor, exact aşa vor fugi şi de ostaticul lui Plahotniuc, Igor Nicolaevici Dodon! La muncă, deputaţi! Ruşine!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe