Maria Şarapova renunţă la turneul din capitala Qatarului (WTA)

Rusoaica care nu a mai disputat un meci oficial de la Openul Australiei, va reveni în circuit cu ocazia turneului de la Indian Wells (Statele Unite)
Tenismana rusoaică Maria Sharapova
Tenismana rusoaică Maria Sharapova (Maria Sharapova/facebook)

Campioana rusă şi-a anunţat retragerea de la turneul de la Doha, de categoria WTA Premier 5, dotat cu premii în valoare de 2,5 milioane dolari, în urma unei accidentări, pentru numărul 6 în ierarhia celor mai bune tenismane ale lumii fiind al doilea circuit din acest an pentru care declară forfait, după cel de la Brisbane din luna ianuarie.

"Din păcate, nu voi putea juca la Qatar Total Open din cauza unei accidentări la antebraţul stâng. Le doresc organizatorilor turneului şi tuturor fanilor minunaţi de la Doha o săptămână excelentă de tenis şi sper să ne vedem anul viitor", a spus Sharapova pe site-ul oficial al competiţiei.

La turneul care se va desfăşura în perioada 21 - 27 februarie, pe terenurile complexului Khalifa din capitala Qatarului, şi-au anunţat participarea sportive de top, campioana en titre Lucie Safarova (Cehia), românca Simona Halep, deţinătoarea titlului în 2014, precum şi Serena Williams, numărul unu mondial şi probabil favorită la câştigarea trofeului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport