Merkel leşină, căzând de pe scaun

Cancelarul german Angela Merkel.
Cancelarul german Angela Merkel. (Captură Foto)

Cancelarul german Angela Merkel ar fi leşinat în timpul Festivalului Wagner conform Der Speigel.

Merkel, în vârstă de 61 de ani, a căzut din scaunul ei într-un restaurant în oraşul Bayreuth. Nu este clar dacă a fost rănită în urma incidentului.

Bild afirmă că Merkel a fost inconştientă câteva minute înainte de a-şi reveni, cei din preajmă sărindu-i în ajutor.

Deşi Merkel este considerată de câţiva ani cea mai puternică femeie a Europei, a avut de rezolvat în ultima vreme numeroase crize geopolitice şi financiare – începând cu invazia Rusiei în Crimeea şi terminând cu criza Greciei, care este în măsură să arunce în aer economia zonei euro.

Reuters a scris într-un articol recent că Germania, mai ales ministrul său de finanţe, Wolfgang Schäuble, ar purta cea mai mare vina pentru un eventual Grexit.

Conform Business Insider, Merkel ar fi afirmat într-o conversaţie privată că cea mai mare frică a sa este ca Germania să nu „ruineze Europa” a treia oară consecutiv.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe