Mită electorală în Teleorman: ARD a depus plângere penală împotriva unui primar USL

Corupţie, mită
Corupţie, mită (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
09.12.2012

Reprezentanţi ai Alianţei România Dreaptă au depus plângere penală duminică împotriva unui primar USL din judeţul Teleorman, după ce edilul a fost surprins împărţindu-le bani alegătorilor, pentru ca aceştia să voteze cu USL.

Este vorba despre primarul comunei Olteni, care a fost surprins, alături de un grup de cetăţeni cărora le oferea bani. Faptele au fost fiind observate de către copreşedintele ARD Teleorman, relevă B1 TV.

Când liderul ARD l-a anunţat că va sesiza poliţia, primarul din Olteni ”i-a aplicat un pumn în faţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu.

"Am depus o plângere penală împotriva primarului comunei Olteni din Teleorman, care la ora 9.00, împreună cu companioni de origine romă, le împărţea bani alegătorilor cu menţiunea de a vota cu USL", a precizat Ungureanu.

"Copreşedintele ARD Teleorman i-a spus că va sesiza Poliţia la 112, iar primarul i-a aplicat un pumn în faţă, sub privirile blânde ale poliţiei", a mai afirmat Ungureanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor