Oraşul Baltimore se prăbuşeşte: Forţa de poliţie s-a redus într-atât încât doar trei ofiţeri au patrulat în districtul principal

Răzmeriţe în Baltimore, arhivă, 2015
Răzmeriţe în Baltimore, arhivă, 2015 (Chip Somodevilla/Getty Images)

Stângiştii radicali care controlează Primăria oraşului Baltimore au aruncat zona metropolitană de la nord de Washington, DC, la un nivel apocaliptic, iar cetăţenii sunt sfătuiţi să evite în totalitate această zonă, întrucât criminalitatea violentă scapă de sub control, informează Zero Hedge,

Reformele eşuate în domeniul justiţiei sociale, tăierea fondurilor pentru poliţie şi neîncrederea generalizată în forţele de ordine au dus la o forţă de poliţie minusculă, incapabilă să mai protejeze locuitorii din unele zone ale oraşului.

Fox Baltimore a raportat marţea trecută că doar trei ofiţeri de poliţie erau la datorie pentru districtul din sud, care include peste 61.000 de locuitori.

Mai multe transmisiuni radio ale unui dispecer de poliţie au pledat pentru suplimentarea cadrelor de poliţie, în timp ce apelurile la 911 abundau. Cel puţin zece apeluri au rămas fără răspuns în doar câteva minute.

"Puneţi în pericol vieţile ofiţerilor de poliţie aflaţi la datorie şi astfel sunt puse în pericol şi vieţile cetăţenilor", a declarat Betsy Smith de la Asociaţia Naţională a Poliţiei.

Sursa citată continuă spunând că democraţilor ar trebui să le fie ruşine pentru că au promovat reforme eşuate în domeniul justiţiei sociale şi pentru că au tăiat fondurile poliţiei, ceea ce a făcut ca unele zone din districtul metropolitan să devină neguvernabile, în timp ce bandele de infractori sunt libere. Între timp, democraţii sunt obsedaţi şi încearcă să le ia locuitorilor drepturile prevăzute de al doilea amendament, punând în pericol capacitatea lor de a se apăra.

"Acest eşec catastrofal este un rezultat direct al politicii WOKE şi a conducerii extrem de slabe a primarului. Baltimore se confruntă acum cu rezultatele războiului nesfârşit împotriva poliţiei din oraşul Baltimore. Eşecul de a sprijini poliţia este un eşec total din partea liderilor aleşi din Baltimore, iar acest dezastru este rezultatul final!", a declarat Del. Nino Mangione, republican din comitatul Baltimore.

Niciun democrat nu va fi tras la răspundere pentru politicile eşuate care au dezlănţuit o anarhie generalizată în întreaga zonă metropolitană. Evitaţi Baltimore, în timp ce face implozie. Nu uitaţi, cu forţele de poliţie în colaps înseamnă că mai multe apeluri 9-11 vor rămâne fără răspuns.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe