Partidul lui Oprea, singur la parlamentare. Dragnea: Oricând vor să reluăm discuţiile suntem deschişi

Liviu Dragnea(presedinte PSD)
Liviu Dragnea(presedinte PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
05.07.2016

PSD este în continuare deschis să reia discuţiile cu UNPR în vederea unei eventuale colaborări pentru alegerile parlamentare, a declarat marţi, la Palatul Parlamentului, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

"Am discutat aseară cu cei de la UNPR. Mi-au transmis că decizia lor este să meargă singuri în alegerile parlamentare. Rămânem în continuare foarte buni colaboratori, dar, dacă aceasta este decizia politică, noi le-am dorit foarte mult succes. (...)

La despărţire eu le-am transmis partenerilor din UNPR că noi suntem tot acolo şi oricând vor să reluăm discuţiile suntem deschişi", a precizat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Liderul social-democraţilor a explicat că se referă la o colaborare parlamentară cu UNPR şi a subliniat faptul că PSD este un partid cu porţile deschise.

Declaraţia lui Dragnea vine la scurt timp după ce PNL a anunţat că merge singur la parlamentare şi nu se mai pune problema unei eventuale fuziunii sau alianţe cu UNPR.

Amintim că, în contextul discuţiilor privind o eventuală fuziune cu PNL, oamenii generalului Gabriel Oprea au "dezertat" rând pe rând şi au sărit în barca salvatoare a social-democraţilor, UNPR rămânând în scurt timp cu un număr semnificativ mai mic de parlamentari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor