Patricia Ţig a cucerit titlul turneului ITF de la Cancun (Mexic)

Jucătoarea română s-a impus în ultimul act fără nici o emoţie, învingând-o clar pe oponenta sa - mexicanca Fernanda Contreras Gomez - cu un sec 6-0, 6-0.
Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig.
Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig. (Neal Trousdale/facebook)

Patricia Maria Ţig (24 de ani) este campioana circuitului ITF de la Cancun (Mexic).

Românca a trecut în finala turneului dotat cu premii totale de 15.000 de dolari de jucătoarea ţării gazdă, mexicanca Fernanda Contreras Gomez (21 de ani), în două seturi, cu scorul de 6-0, 6-0.

Favorita numărul doi a competiţiei a câştigat în runda inaugurală în faţa sportivei canadiene de origine română, Alisia Stephanie Manolescu, în două seturi, cu 6-2, 6-3, în optimi a dispus de germanca Silvia Ambrosio, cu 6-4, 6-1, în sferturi a trecut cu 6-1, 6-2 de tenismana din Statele Unite, Alyssa Tobita, pentru că în semifinale să o învingă cu 6-0, 6-3 pe argentinianca Melany Solange Krywoj.

De menţionat că jucătoarea română a revenit pe teren în luna aprilie după o pauză de câteva luni timp în care a dat naştere unei fetiţe.

Cea mai bună clasare a Patriciei Ţig a fost în 2017 - locul 83 WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport