Pavel Kralovec va arbitra meciul dintre România şi Albania

Arbitru ceh se află la al doilea meci în cadrul actualei ediţii a Campionatului European, după Irlanda de Nord - Ucraina (2-0)
Arbitrul ceh Pavel Kralovec
Arbitrul ceh Pavel Kralovec (Pavel Kralovec/facebook)
Marius Drăgoi
17.06.2016

Ultima şansă a tricolorilor de a accede în faza următoare a EURO 2016 va fi modul în care vor aborda meciul de duminică seara de la Lyon cu Albania, programat să înceapă la orele 22,00.

România, care ocupă în prezent locul 3 în clasamentul Grupei A alături de Franţa şi Elveţia, Albania fiind ultima clasată, are un egal (Elveţia 1-1) şi o înfrângere (Franţa 2-1) în timp ce adversara de duminică a ţării noastre vine după două înfrângeri (0-2 Franţa şi 0-1 Elveţia).

UEFA a desemnat pentru această întâlnire o brigadă de arbitri formată din: Pavel Kralovec (centru) cu arbitrii asistenţi - Roman Slisko (Slovacia) şi Tomas Mokrusch (Cehia).

Arbitrii asistenţi adiţionali, Petr Ardeleanu şi Michal Patak (ambii din Cehia).Arbitru de rezervă - Tasos Sidiropoulos (Grecia). Delegat UEFA - Martin Sturkenboom (Olanda) în timp ce observator UEFA pentru arbitri va fi Herbert Fandel (Germania).

În vârstă de 38 de ani, Kralovec a mai oficiat o partidă a naţionalei noastre în preliminariile EURO 2012, disputată în deplasare în faţa Belarusului şi încheiată cu scorul de 0-0 (7 septembrie 2010).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor