Ponta: Intenţia noastră în cazul Şerban Ionescu a fost foarte bună şi a avut şi o încărcătură emoţională

Premierul Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
28.05.2012

Premierul Victor Ponta a afirmat luni că intenţia Executivului în cazul actorului Şerban Ionescu a fost una bună şi cu o încărcătură emoţională.

"Intenţia noastră a fost foarte bună. Sigur că avea şi o încărcătură emoţională ţinând cont de situaţia în care se afla domnia sa. Dacă nu mai doreşte acel ajutor, sincer să fiu nu ştiu mai mult decât faptul că am avut cele mai bune intenţii şi că sper ca totuşi lucrurile să meargă spre bine cu sprijinul nostru sau fără sprijinul nostru, însă ceea ce ţinea de noi am făcut", a spus Ponta, înainte de şedinţa USL.

Pe 16 mai, premierul Victor Ponta a declarat că în şedinţa de Guvern s-a decis suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii în vederea acordării unui tratament medical în străinătate pentru actorul Şerban Ionescu.

Actorul Şerban Ionescu a fost externat şi în perioada următoare va trebui să opteze unde să fie tratat, a declarat joi, conf. dr. Alexandru Rafila, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Pacientul a fost consultat de o comisie pluridisciplinară, alcătuită din cei mai buni specialişti din domeniul neurologiei, cardiologiei, bolilor infecţioase, recuperării, condusă de prof. dr. Ovidiu Băjenaru, după cum a menţionat dr. Rafila.

Şerban Ionescu a fost internat în spital pentru o suferinţă provocată de o înţepătură de căpuşă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor