Ponta îşi va depune candidatura pentru şefia Camerei Deputaţilor

Locul lui Valeriu Zgonea în fruntea Camerei Deputaţilor ar putea fi luat de Victor Ponta, social-democrat cu dosar penal pe rol.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Fostul premier Victor Ponta a anunţat luni că îşi va depune candidatura, în PSD, pentru a fi desemnat preşedintele Camerei Deputaţilor în locul lui Valeriu Zgonea, exclus din partid, după ce a îndrăznit să-i conteste supremaţia lui Liviu Dragnea şi dat astăzi jos şi din fruntea Camerei.

Potrivit hotnews, Ponta a declarat că a discutat cu mai mulţi colegi care i-au spus că aşa "ar fi bine pentru PSD". Întrebat dacă Liviu Dragnea, preşedintele PSD, împărtăşeşte această opinie, Ponta a răspuns: "Întrebaţi-l pe el."

Reamintim că liderii PSD se vor întruni astăzi în Comitetul Executiv Naţional al PSD, pe agenda discuţiilor regăsindu-se şi nominalizarea pe care partidul o va face pentru şefia Camerei Deputaţilor.

Mai amintim că Victor Ponta este trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari, dosar în care riscă oricând o condamnare. Recent, Liviu Dragnea - condamnat şi el la închisoare, cu suspendare - declara că, pragmatic şi sufleteşte, şi l-ar dori pe Ponta la şefia Camerei Deputaţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne