"PSDragnea", acuzat că a aruncat ţara în criză şi s-a rupt total de nevoile românilor

PSD-ul lui Liviu Dragnea a aruncat ţara în criză şi s-a rupt total de nevoile românilor, iar în 2018 va lupta în continuare pentru supunerea totală a justiţiei, a acuzat deputatul Claudiu Prisnel, de la USR.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Viitorul nostru şi al copiilor noştri este în pericol, un grup infracţional încearcă să acapareze puterea totală în stat pentru a o folosi în scopuri egoiste şi nu s-a oprit nici măcar în ajunul Crăciunului, când a venit cu o nouă lege care legalizează furtul din banii românilor, a atras atenţia miercuri, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Prisnel.

"Anul 2017 a fost al rezistenţei comune împotriva unei puteri arogante interesată doar să dea legi pentru ca politicieni corupţi să se îmbogăţească şi să scape de justiţie. PSD a aruncat ţara în criză şi s-a rupt total de nevoile românilor. Guvernările incompetente manevrate de Liviu Dragnea au dinamitat stabilitatea economică câştigată cu sacrificii uriaşe, după criza din 2008. Ne este din nou frică pentru ziua de mâine. Anul 2018, care este şi cel al celebrării Marii Uniri, cere din partea noastră curaj, implicare şi unitate pentru a opri această putere distructivă şi a păstra ceea ce am câştigat cu sacrificii: democraţia şi demnitatea", a declarat Prisnel.

Potrivit deputatului, în urmă cu o sută de ani, dintr-un război care părea pierdut, românii au reuşit să întoarcă roata istoriei în favoarea lor şi să realizeze cel mai mare proiect al istoriei noastre: Marea Unire.

"Azi avem în faţă provocări mari, care pot îngropa visul nostru la o societate normală în care oamenii sunt egali în faţa legii şi trăiesc în demnitate. Ce urmează în 2018? PSD-ul lui Liviu Dragnea va lupta în continuare pentru supunerea totală a justiţiei. La sfârşitul acestei luni, Comisia Iordache va reîncepe dezbaterile pe modificările la Codul Penal care vor face imposibilă pedepsirea celor care comit infracţiuni şi vor legaliza furtul din bani publici. În 2018 vom simţi pe deplin efectele aşa-zisei revoluţii fiscale ale Guvernului Tudose. Veniturile vor scădea din cauza modificărilor la codul fiscal, a inflaţiei şi a devalorizării leului, iar România se va împrumuta scump, îndatorând generaţiile viitoare", a precizat Prisnel.

În opinia parlamentarului, există pericolul ca PSD să resusciteze, în scopuri politice, naţionalismul pe fondul celebrării centenarului şi pentru a acoperi distrugerea statului de drept şi a economiei.

"Dragostea de ţară, ca în orice iubire, se recunoaşte după fapte. Va trebui să cerem constant acestui guvern să îşi întoarcă privirea către oameni, să promoveze proiecte care să servească tuturor românilor, nu doar oamenilor cu carnet de membru de partid. Va trebui să apărăm, fiecare cum putem, cauza unui sistem de justiţie independent, ferm şi corect, care astăzi este în pus în pericol. Cred cu toată puterea că uniţi, românii, indiferent de etnie, credinţă, situaţie materială, pot acţiona împreună pentru a opri această putere arogantă, coruptă şi incompetentă care ne ameninţă viitorul. Îi vom învinge, vom restabili ordinea constituţională şi şansele noastre la un viitor prosper. Nu vom trăi într-o ţară condusă de infractori care fac legi pentru ei şi se îmbogăţesc din banii noştri", a afirmat Prisnel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne