Rămăşiţă metalică descoperită în Mozambic ar putea aparţine zborului MH370

Este posibil să se fi descoperit o nouă bucată din zborul malaezian MH370, care a dispărut în martie 2014. Avionul avea la bord 239 de persoane.
Avion al companiei aeriene Malaysia Airlines.
Avion al companiei aeriene Malaysia Airlines. (Captură Foto)

O bucată de metal lungă de un metru, descoperită pe o plajă din Mozambic, ar putea aparţine unui avion al companiei Malaysia Airlines care a dispărut în timp ce se afla pe ruta Kuala Lumpur – Beijing în martie 2014.

Dacă se va confirma, va fi vorba de cea de-a doua bucată de metal care ajunge pe o insulă.

Anul trecut, o secţiune a uneia dintre aripile avionului a fost descoperită lângă Insula Reunion.

În ciuda unor operaţiuni de cercetare cuprinzătoare conduse de Australia, zborul MH370 şi cele 239 de persoane aflate la bord nu au fost descoperite până acum.

Pe baza datelor oferite de sateliţii de comunicaţie, se crede că avionul s-a prăbuşit în Oceanul Indian. Totuşi, experţii nu au date certe în ceea ce priveşte motivul prăbuşirii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe