Reacţia unei senatoare PSD întrebată ce face pentru români: Ieşiţi afară! Eu nu mă tem de servicii!

Gabriela Creţu, senatoare PSD
Gabriela Creţu, senatoare PSD (Facebook)

Senatoarea Gabriela Creţu - soţia lui Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean din Vaslui - şi-a scăpat, luni, nervii din frâu, după ce reporterul Pro TV Sorina Ionaşc i-a pus o serie de întrebări care nu i-au fost pe plac.

Întrebată de jurnalistă ce iniţiative legislative a avut pentru a ajuta oamenii care au trimis-o în Parlament, senatoarea a cerut echipei ProTv să iasă afară din biroul său.

Redăm parte din dialogul jurnalistei cu senatoarea de Vaslui:

Gabriela Creţu, senator: “Eu sunt profesor de ştiinţe social-politice şi încerc să-i învăţ pe oamenii care lucrează în presă - deşi e un risc foarte mare şi o să devin duşmana lor - să nu întrebe lucruri care nu au relevanţă.”

Insistăm să ne spună totuşi aceste lucruri considerate de ea irelevante.

Gabriela Creţu, senator: “De exemplu, ca senator de Vaslui, pentru aceşti oameni la acest moment cred că am susţinut şi am reuşit să aducem investiţii de... 90.641.344 de lei noi.”

Întrebată despre un spital din Negreşti, care este în paragină, în condiţiile în care PSD s-a lăudat că a redeschis spitalele, Creţu a izbucnit.

Gabriela Creţu, senator: ”Dacă aveţi obsesii, vă rog frumos..... noi construim acum un spital excepţional la Vaslui.... Eu cred că nu ştiţi cu cine vorbiţi... Ieşiţi afară!. Nu am de ce să vă dau explicaţii!”

Reporter: ”Nu vreţi să le explicaţi vasluienilor pentru ce vă votează...”

Gabriela Creţu, senator: ”Nu-i nimic! Ei mă votează, nu e nicio problemă.”

Gabriela Creţu, senator: ”Nu mă tem de servicii da!”

Materialul video realizat de Pro TV poate fi urmarit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne