„Reptila care-l sponsorizează pe Crin Antonescu nu a învăţat să joace şi şah”, relevă Vocea Rusiei

Varan, la Grădina Zoologică din Los Angeles, 26 martie 2013
Varan, la Grădina Zoologică din Los Angeles, 26 martie 2013 (JOE KLAMAR / AFP / Getty Images)

Vocea Rusiei, postul de radio guvernamental de la Moscova, a dedicat pe site USL-ului un editorial extrem de dur în chestiunea negocierilor pentru funcţiile de la Parchetul General şi DNA.

“Din păcate pentru electoratul USL, liderii acestei formaţiuni au dat dovadă de o inconsecvenţă penibilă, combinată cu trădări punctuale”, susţine site-ul citat.

“Electoratul este convins că USL a venit la putere să fure şi nu să facă reforme sau performanţă în economie şi administraţie publică”, mai susţine Vocea Rusiei.

Mai departe, în acelaşi articol, Vocea Rusiei îl critică atât pe Victor Ponta, despre care spune că “nu există ca om politic”, cât şi pe Crin Antonescu, despre care susţine că “a avut posibilitatea de a se distanţa de trădarea electoratului, rupând coaliţia de guvernare exact în momentul în care economia se pregăteşte de prăbuşirea în neant”.

Mai mult, Vocea Rusiei precizează în acest context că „Reptila care-l sponsorizează pe Crin Antonescu ştie să joace table, dar nu a învăţat să joace bine şi şah în perioada în care s-a ocupat de comerţul exterior. În aceste condiţii, aripa renegată a USL încă nu reuşeşte să facă mutări de maestru”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne