Serena Williams în elita tenisului. A câştigat a opta oară trofeul de la Miami

Jucătoarea americană Serena Williams.
Jucătoarea americană Serena Williams. (THOMAS COEX / AFP / Getty Images)
Flori Mladin
05.04.2015

Serena Williams a câştigat pentru a opta oară trofeul de la Miami, după ce a trecut de spaniola Carla Suarez Navarro cu scorul de 6-2, 6-0, după numai 56 de minute.

Pe parcursul jocului, liderul 1 mondial a demonstrat o gamă impresionantă de lovituri, triumfând în faţa spaniolei.

Cu această victorie, Serena Williams, în vârstă de 33 de ani, a marcat al 66-lea turneu WTA câştigat. Totodată, acesta a fost şi cel de-al 21-lea joc consecutiv de la turneul de la Singapore, când a pierdut partida cu Simona Halep în octombrie anul trecut.

Serena a dedicat victoria obţinută la Miami lui Richard Williams, antrenorul şi tatăl ei.

În ceea ce o priveşte pe Carla Suarez Navarro, şi aceasta poate fi mulţumită de victoriile obţinute pe parcursul turneului Premier Mandatory de la Miami, printre care se numără reuşita obţinută în faţa sorei mai mari a Serenei, Venus Williams.

Pentru Williams, victoria mai este preţioasă întrucât numai alte trei jucătoare - Steffi Graf, Martina Navratilova şi Chris Evert - au câştigat Miami Open de cel puţin opt ori.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor