Şerpi roz descoperiţi în pantalonii unui pasager pe Aeroportul Internaţional din Miami [video]

Şerpi roz (Transportation Security Administration South Florida)
Mioara Stoica
04.05.2024

Agenţii Administraţiei pentru Securitatea Transporturilor din sudul Floridei (Transportation Security Administration, TSA) au avut parte de o mare surpriză după ce agenţia federală a raportat că a găsit şerpi în pantalonii unui pasager la un punct de control al aeroportului.

Potrivit TSA, reptiele au fost descoperite vineri pe Aeroportul Internaţional din Miami. Agenţia nu a dezvăluit numele pasagerului şi nici nu a precizat dacă acesta a fost reţinut.

Fotografiile făcute la aeroport furnizate de TSA arată doi şerpi roz subţiri în afara unui săculeţ mic de culoare camuflaj, care se pare că a fost luată din pantalonii pasagerului înainte ca acesta să se îmbarce în avion.

 (Transportation Security Administration South Florida)
(Transportation Security Administration South Florida)

Porto Alegre, Brazilia (screenshot via @lucianocarvaIho)
Porto Alegre, Brazilia (screenshot via @lucianocarvaIho)

În urma descoperirii, TSA a declarat că a chemat în ajutor autorităţile Serviciului vamal şi de protecţie a frontierelor din Regiunea de sud-est şi Poliţia din Miami-Dade.

Nu este clar dacă şerpii erau animalele de companie ale pasagerului sau dacă persoana încerca pur şi simplu să îi transporte în afara oraşului.

Potrivit TSA, şerpii au fost predaţi Comisiei pentru conservarea peştilor şi a vieţii sălbatice din Florida (Florida Fish and Wildlife Conservation Commission), informează presa locală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor