Simona Halep cucereşte California - presa internaţională despre victoria de la Indian Wells

Simona Halep
Simona Halep (Facebook)

Victoria repurtată de Simona Halep la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells în faţa jucătoarei Jelena Jankovic din Serbia, în vârstă de 30 de ani, i-a adus o recompensată de 900.400 de dolari şi 1.000 de puncte WTA. După această finală disputată, Simona a declarat:

"Jelena a fost extraordinară în aceste două săptămâni, sunt foarte bucuroasă că am putut să câştig în faţa unei asemenea adversare. Vreau să le mulţumesc sponsorilor, oamenilor care au fost alături de mine, prietenilor mei, tuturor. Le mulţumesc românilor, mă urmează mereu, oriunde, îmi dau putere. Ei îmi dau putere să câştig! Tuturor celor de acasă le mulţumesc, domnului Tiriac, ştiu că a fost alături de mine. E cel mai important turneu din cariera mea, vă mulţumesc tuturor!", a spus Simona Halep, după partidă.

Presa internaţională a relatat despre marele succes al Simonei Halep, care după un set dominat de Jankovic a avut forţa să revină şi să câştige partida.

"Revenire a lui Halep, Jankovici k.o.", a notat Gazzetta dello Sport, în timp ce site-ul tenniscircus.com a intitulat articolul referitor la performanţa româncei: "Halep cucereşte California". "Jankovici a pierdut finala după ce a avut posibilitatea să o termine lejer în două seturi. Un lucru este cert: frumoasa Jelena nu va dormi în această noapte", notează tenniscircus.com.

Aceasta a fost a doua prezenţă în finala unui turneu Premier Mandatory din cariera Simonei, după ce anul trecut a pierdut la Madrid, în faţa Mariei Şarapova.

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport