Simona Halep, fair play pentru turneul de la Moscova

Lidera ierarhiei WTA a luat decizia de a se retrage de la competiţia din Rusia din cauza problemelor de sănătate, românca fiind diagnosticată recent cu hernie de disc.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 de ani) va lipsi de la turneul WTA Premier “VTB Kremlin Cup” de la Moscova, potrivit anunţului făcut de româncă pe site-urile de socializare.

Numărul unu mondial, care trebuia să joace în optimi cu jucătoarea ţării gazdă - Anastasia Pavliucenkova (27 ani, 40 WTA) nu a reuşit să se recupereze complet în urma durerilor de spate apărute în ultima perioadă, riscând o recidivă şi să rateze astfel participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore (21-27 octombrie).

''Am încercat totul pentru a fi pregătită să joc aici la Moscova, dar, din nefericire, încă am dureri la spate şi nu vreau să risc nimic. Deşi sunt dezamăgită de retragere, ştiu că e mai important să pun sănătatea pe primul plan. Am avut câteva zile minunate la Moscova şi doresc mult succes acestui turneu'', a mărturisit constănţeanca pe Facebook.

Românca, care era favorita principală a circuitului din capitala Rusiei, va fi înlocuită de tenismana din Grecia, Valentini Grammatikopoulou.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport