Simona Halep învingătoare în partida cu Sara Errani la Stuttgart

Simona Halep
Simona Halep (Epoch Times România)

Simona Halep merge mai departe în semifinale, după ce a învins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari.

Meciul a fost spectaculos şi destul de echilibrat.

Simona Halep a câştigat primul set cu scorul 6-4. În acest set se joacă la break-uri. Ambele jucătoare s-au concentrat pe serviciul adversarei şi au făcut break-uri unul după altul.

În setul al doilea se termină cu break-urile deocamdată şi Simona îşi câştigă serviciul, întrerupând o serie de 11 break-uri făcute la rând de Errani. Este scorul 2-1 pentru Halep. Italianca revine şi câştigă două gam-uri, astfel că scorul devine 3-2 pentru italiancă. Replica Simonei nu se lasă mult aşteptată şi aduce scorul la 5-3 în favoarea ei. Setul se încheie cu scorul simetric de 6-4.

Jucătoarea noastră o va întâlni pe câştigătoarea din partida din sfertului dintre Caroline Wozniacki (locul 5 WTA) şi Carla Suarez Navarro (locul 10 WTA) .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport