Simona Halep părăseşte competiţia de la Miami cu fruntea sus. Serena merge în finală

Simona Halep
Simona Halep (BERTRAND GUAY / AFP / Getty Images)
Flori Mladin
03.04.2015

Simona Halep (nr. 3 WTA) a fost învinsă in extremis de liderul 1 mondial Serena Williams la turneul Premier Mandatory de la Miami cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, după două ore şi opt minute şi a părăsit competiţia de la Miami.

În primul set, Serena Williams a prestat un joc foarte bun şi a reuşit să câştige setul, însă Simona a revenit în setul 2 pe care l-a câştigat cu 6-4 şi datorită susţinerii din partea publicului. În setul decisiv, jocul a fost foarte echilibrat însă Serena s-a impus şi a câştigat cu 7-5.

Astfel, după un parcurs frumos, Simona halep este învinsă de nr.1 mondial şi întrerupe seria meciurilor consecutive câştigate.

După câştigarea turenului de la Shenzhen, de la Dubai (Premier 5) şi Indian Wells (Premier Mandatory), Simona Halep a repurtat în 2015 un număr de 24 de victorii, trei înfrângeri (inclusiv meciurile din FedCup), premii de aproape două milioane de dolari.

În această perioadă, Simona Halep a câştigat mult în ceea ce priveşte abordarea jocului. Ea demonstrat că poate controla un meci chiar şi atunci când nu joacă tenisul ei dcel mai bun, că are resurse tactice de a se adapta evoluţiei adversarelor şi poate reveni oricând într-o întâlnire, şi după un set pierdut.

În cealaltă semifinală a turneului de la Miami, spaniola Carla Suarez Navarro (locul 12 WTA) a învins-o pe germanca Andrea Petkovic (locul 10 WTA) cu scorul 6-3, 6-3.

Deci finala turneului de la Miami se va disputa între Serena Williams şi Carla Suarez Navaro.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor