Simona Halep şi-a ales cel de-al doilea antrenor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (youtube.com)

Simona Halep (locul 3 WTA) va participa în premieră la turneul pe iarbă de la Birmingham, în perioada 15 - 21 iunie, au anunţat organizatorii turneului.

După terenurile cu suprafaţă hard, respectiv Australia, Orientul Apropiat şi Statele Unite, Simona Halep va juca la turnee care au terenul cu zgură, respectiv Stuttgart, Madrid, Roma şi Paris.

În ceea ce priveşte echipa româncei, Virginia Ruzici, managerul Simonei încă din 2008, a afirmat că în prezent constănţeanca are echipa pe care şi-a dorit-o. Alături de antrenorul Victor Ioniţă, Simona va lucra şi cu Darren Cahill la anumite turnee, respectiv la Madrid şi la Roma şi se va pregăti cu el timp de o săptămână înainte de Roland Garros şi de Wimbledon. De asemenea, pe durata turneului de la Cincinnati şi înainte de US Open.

Cahill, care face parte din echipa Adidas, a ajutat-o pe Simona pe perioada turneelor de la Indian Wells şi Miami. El a fost antrenorul lui Lleyton Hewitt, al lui André Agassi şi al altor jucători buni.

În ceea ce îl priveşte pe Ion Tiriac, Virginia Ruzici a mărturisit că le ajută în probleme de contracte şi cu sfaturi legate de tenis.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport