Simona Halep la un pas de a fi desemnată din nou cea mai bună jucătoare a lunii

Simona Halep
Simona Halep (Facebook)

Simona Halep are şansa de a fi desemnată a doua oară în acest an cea mai bună jucătoare a lunii în circuitul profesionist feminin de tenis. Românca a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii martie.

Adversarele Simonei la titlul de cea mai bună jucătoare în luna martie sunt Serena Williams (nr.1 WTA) şi Carla Suarez Navaro (nr.10 WTA). Liderul mondial al jucătoarelor de tenis a câştigat turneul de Premier Mandatory de la Miami şi a fost semifinalistă la Indian Wells, iar Carla Suarez Navrro a fost finalistă la Miamni Open. Simona Halep a fost învingătoare în turneul de tenis de la Indian Wells şi a fost semifinalistă la Miami.

Simona a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lunii februarie. Cele două contracandidate ale lunii februarie au fost Andrea Petkovici şi Lucie Safarova. Petkovici a câştigat turneul de la Antwerp din Belgia, iar Safarova a câştigat competiţia de la Doha. La rândul ei, Simona Halep a cucerit turneul de la Dubai.

În luna februarie Simona Halep a primit premiul şi pentru cea mai bună lovitură a lunii, pentru un punct câştigat în meciul cu Daniela Hantuchova.

În luna ianuarie, titlul de cea mai bună jucătoare a lunii a revenit americancei Serena Williams.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagină noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport