Supărat că n-a mai prins funcţie la Bruxelles, Paşcu ameninţă: Voi spune public tot ce s-a întâmplat cu adevărat

Ioan Mircea Paşcu
Ioan Mircea Paşcu (Eugen Horoiu/Epoch Times Romania)

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu s-a plâns, pe pagina sa de Facebook, că nu a fost suficient de mult susţinut din ţară pentru a ocupa funcţia de comisar european interimar până la instalarea noii Comisii şi ameninţă că va spune la momentul potrivit tot ce s-a întâmplat "cu adevărat".

"O corecţie pentru profesioniştii fake news: nu am dreptul să încasez pensie de la Comisie, întrucât nu am minimum de 1 an de lucru!", a precizat Paşcu, făcând referire la o ştire G4media potrivit căreia ar fi primit "mii de euro lunar pensie de comisar pentru restul vieţii pentru câteva săptămâni de interimat".

"În general, abia aştept momentul în care voi putea spune public tot ce s-a întâmplat cu adevărat, referindu-mă atât la politica 'bizantină' a Bruxelles-ului, cât şi la absenţa sprijinului de acasă, din partea celor care se bat cu cărămida în piept că nu pot dormi de grija României, a românilor şi a intereselor lor, pentru care sunt gata să îşi dea şi viaţa", a afirmat Paşcu.

Reamintim că Ioan Mircea Paşcu a fost propus să preia portofoliul României, pe post de interimar, în locul Corinei Creţu, până la instalarea noii Comisii Europene, însă şeful CE, Jean Claude Juncker, s-a opus mutării, argumentând că se vor cheltui milioane de euro pentru numai câteva luni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne