Surse: Cătălin Predoiu ar putea primi un loc eligibil pe listele candidaţilor PNL pentru Senat

Intrat într-un con de umbră după ce a pierdut cursa pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu reintră în graţiile conducerii PNL, fiind luat în calcul pentru un loc eligibil pe lista pentru Senat.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Retras din conducerea PNL după eşecul de la Capitală, fostul "premier din umbră" al liberalilor, Cătălin Predoiu, ar urma să primească un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare pe care PNL o va depune pentru Senat în Bucureşti, au declarat, pentru Mediafax, surse din PNL, precizând că în partid se duce o luptă acerbă pentru a obţine un loc eligibil pe listele de la Bucureşti.

Reamintim că în iulie a.c., după eşecul la alegerile locale din Bucureşti, copreşedintele PNL Alina Gorghiu anunţa că rezultatul alegerilor nu îl mai califică pe Predoiu pentru funcţia de premier şi că în partid se poartă discuţii şi se fac sondaje pentru a vedea care este profilul premierului pe care electoratul şi-l doreşte, urmând ca liberalii să ţină cont de acesta atunci când îşi vor desemna un premier.

Potrivit presei, după ce Cioloş a refuzat categoric să intre în PNL, liberalii ar fi declanşat o vânătoare de potenţial premier în afara ţării, căutând un personaj credibil. Tânăr, antreprenor de succes în Occident, competenţe manageriale deosebite - acesta ar fi profilul candidatului pe care îl caută liberalii, pentru a-l propulsa pe postul de premier după alegerile din toamnă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne