Suzuki lansează noua generaţie de Baleno Hatchback în Frankfurt (Video)

Logo-ul producătorului auto Suzuki.
Logo-ul producătorului auto Suzuki. (Captură Foto)

Cu un desen mai curb, ce reflectă noul spirit al mărcii, noul Baleno iese în evidenţă cu motorul său de turbo 1.0 litri de 110 CP. Marca japoneză Suzuki a prezentat recent noul său Hatchback compact cu o nouă platformă.

Potrivit companiei, acest nou model sugerează un desen energic şi "lichid", ce se poate identifica prin curbele sale şi liniile de expresie. În termeni de interpretare, maşina încorporează un motor turbo de 3 cilindri 1.0 Boasterjet sau un motor de 4 cilindri 1.2 Dualket cu sistemul SHVS – Smart Hybrid Vehicul by Suzuki.

Primul model de 3 cilindri are 110 CP şi consum minim, pe când cel de 4 cilindri are 89 CP şi tot consum minim. Toate acestea le găsim la îndemâna unei cutii manuale de 5 viteze sau a unei transmisii automate de 6 viteze. În ceea ce priveşte echipamentul întreg, iese în evidenţă un sistem ce necesită puţine revizii compatibil cu Apple Carplay, numit ”control crucero”, ce se poate adapta la viteza ce o doreşti, maşina menţinând acea viteză automat. Mai observăm un sistem se siguranţă Radar Brake Support.

Lansarea acestor modele la Salonul Auto de la Frankfurt nu a fost întâmplătoare. Modelele vor fi comercializate pentru Europa începând din martie 2016.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe