Tomac: Acţiunile lui Cuc la TAROM sunt mârşăvii demne de Venezuela lui Chavez sau Rusia lui Putin

Eugen Tomac(PMP),
Eugen Tomac(PMP), (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Popescu
19.10.2019

Preşedintele PMP Eugen Tomac a declarat, vineri, că, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, acuzat de fostul director TAROM Mădălina Mezei că i-a cerut să ţină la sol mai multe aeronave în ziua moţiunii de cenzură, a comis un "atentat" la democraţia din România.

"Acţiunile ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, aşa cum au fost ele dezvăluite de şefa destituită a Tarom, reprezintă un veritabil atentat la democraţie. S-au dorit a fi o bombă pusă sub fundaţia Parlamentului, atentatul fiind însă dejucat de parlamentarii Opoziţiei şi de curajul fostei şefe Tarom; sunt mârşăvii demne de Venezuela lui Hugo Chavez sau Rusia lui Vladimir Putin. E dovada cea mai clară că PSD-iştii nu au nimic sfânt şi nu s-ar da în lături de la nimic pentru a se păstra la guvernare", a susţinut Tomac pe Facebook.

Liderul PMP şi-a exprimat uimirea că, "în condiţiile acestei disperări evidente a Vioricăi Dăncilă şi a ţuţărilor tip Cucul căzut din vârf de nuc", există persoane "care ne spun că ar fi mai bine să mai ţinem Guvernul pe perfuzii până prin aprilie – mai anul viitor tocmai pentru a avea şi şeful lor, aflat în dificultate, un narativ de campanie de doi lei".

"Acţiunile lui Cuc, demne de o reîntâlnire subită cu inventatorul său politic, Liviu Dragnea, arată de ce este absolut necesar ca parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură să susţină şi învestirea rapidă a viitorului Guvern Orban. În caz contrar, un incompetent precum Răzvan Cuc taie şi spânzură în continuare prin Ministerul Transporturilor", a adăugat Tomac.

În final, seful PMP a opinat că, de fapt, "problema cea mare nu este că nu e în stare să facă nimic, ci că, mai rău, asemenea indivizi dau, acum, ultimele 'tunuri'".

Reamintim că fostul director Tarom Mădălina Mezei, demisă în această săptămână din funcţie, acuză că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să ţină la sol mai multe aeronave Tarom în ziua moţiunii de cenzură.

Mezei a confirmat pentru Hotnews.ro că ministrul Cuc i-ar fi cerut să ţină la sol aeronavele care făceau curse interne spre Bucureşti, astfel încât unii deputaţi şi senatori să nu mai ajungă la Parlament în ziua moţiunii.

„Este adevărat. Mi-a cerut să ţin avioanele la sol. Mi-a zis să nu vină lumea la moţiune, să inventez probleme tehnice. Dumnealui n-a înţeles că prin mandatul meu nu puteam să fac aşa ceva. Oamenii noştri, piloţii, sunt oameni liberi care nu stau să răspundă comenzilor unui CEO. I-am spus că nu voi face niciodată aşa ceva”, a confirmat pentru hotnews.ro Mădălina Mezei.

„Eu nu-s implicată politic. Am avut încrederea unor oameni care m-au verificat profesional, cariera mea de 22 de ani este cartea mea de vizită. Am fost chemată să fac un proiect, să salvez compania”, a declarat Mezei pentru sursa citată.

De asemenea, Mezei a mai precizat pentru Mediafax că îi va face plângere penală lui Cuc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor